Pilsnerfilm i fokus
iFokus är en hemsida för diverse verksamheter och där kan man bland mycket annat också hitta massor för pilsnerfilmsvänner att ta del av under adressen pilsnerfilm.ifokus.se. Varför inte titta in?
Annalisa Ericsonsällskapet
För den som är intresserad av den härliga skådespelerskan Annalisa Ericson är ett besök på Annalisa Ericsonsällskapets hemsida att rekommendera.
Armé- Marin- och Flygfilm
Som förspel till huvudfilmen var det särskilt under 1940-talet inte ovanligt att filmer om försvaret visades.
I Föreningen Armé- Marin- och Flygfilms katalog hittar du dem och många, många fler.

Skivinspelningar
Flera av skådespelarna på "våra filmer" från trettio- och fyrtiotalet spelade ju också in en hel del skivor. PÃ¥ länkarna nedan hittar du många av dessa och även mycket mer nostalgiskt material från den tiden. Det mesta är inspelningar överförda till CD, men för samlaren finns även en del EP-, LP- och 78-varvare till salu. Titta in på länkarna, man blir riktigt sugen.
Vaxrecords är en riktig tummelplats för den som söker gamla inspelningar från främst Sverige och övriga Skandinavien.
Ancha har ett mycket stort utbud av såväl svenska som utländska inspelningar(CD) från tiden 1930 till 1960.

Sällskapet besöks av TV
Att vår verksamhet är känd vida omkring märks inte bara på det faktum, att medlemmar strömmar till från alla delar av landet. Nej, förutom lokalradio och press har också TV gjort reportage för att belysa vårt arbete.
Under 2002 års andra filmkväll, måndagen den 8 april, då vi tittade på Kyss hennefrån 1940, fick vi besök av Östnytt från Sveriges Television, vars reportage sändes den 7 maj 2002. 
Östnyttinslaget om vårt sällskap visades också i programmet Landet runt den 1 juni. Repriser tisdagen den 4 juni (SVT 1) och fredagen den 7 juni (SVT2). 
Under hösten 2002 ordnade vi i sällskapet en videokväll då vi tittade på TV-inslaget samt ett program om Svensk Filmindustris studioanläggningar i Filmstaden.
Den 8 mars 2004, då Swedenhielms stod på programmet, fick vi besök av Kunskapskanalen, som spelade in en del glimtar av vår verksamhet och gjorde några intervjuer, vilka sedan lades in i ett par av Kunskapskanalens TV-program med titlarnaFolkhemmet och Fostran till fritid.